Teambuilding op de Veluwe - Groepsuitje met GPS en GSM

Dit Teambuilding arrangement op de Veluwe is inclusief

  • Ontvangst met koffie en Petit four
  • GPS avontuur Veluwezoom
  • G.P.S, een videocamera, een fotomap en een G.S.M
  • Uitgebreid buffet "Gewoon Lekker"
  • Ambachtelijke IJskar

  Prijs: € 96,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.
  Geef bij uw reservering duidelijk aan hoe laat u wenst te starten.

  De prijs van dit Teambuilding arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Groepsuitje waarbij het om teambuilding draait

  Teambuilding waarbij oriëntatie en visuele hulpmiddelen centraal staan, is een fantastische manier om aan teambuilding te werken. Door gezamenlijk opdrachten uit te voeren, worden teamleden uitgedaagd om samen te werken en elkaar te ondersteunen. Dit bevordert niet alleen de samenwerking, maar ook de onderlinge band tussen de groepsleden.

Fietsend, steppend en lopend op pad - Zoek het maar uit!

  U wordt voorzien van een G.P.S, een videocamera, een fotomap en een G.S.M. Hiermee gaat u fietsend, steppend en lopend een avontuurlijke tocht tegemoet. Tijdens deze tocht ontvangt u na het vervullen van de eerder doorgegeven opdracht steeds een nieuwe opdracht via de GSM. Door middel van foto's wordt u door een stukje Veluwe geleid, waarbij u ook video-opdrachten krijgt.

  Het fietsen en steppen doet u met behulp van de G.P.S. U krijgt elke keer een nieuwe code van ons en het is aan u om deze te vinden. Gegarandeerd lachen! Het is belangrijk om alle opdrachten in teamverband uit te voeren om zo samen tot het beste resultaat te komen. 

  Als afsluiting van deze actieve dag serveren wij u een overheerlijk en uitgebreid buffet "Veluwezoom". Hier kunt u lekker genieten van diverse gerechten en gezellig napraten over de belevenissen van deze dag. Als kers op de taart krijgt u ook nog 3 bollen ambachtelijk ijs van onze IJskar.

Het beste Teambuildingsuitje op de Veluwe

  Dit groepsuitje is ideaal voor teambuilding omdat het team verplicht wordt om in teamverband te werken. De nadruk ligt op samenwerking en communicatie. Het spel biedt een leuke en uitdagende manier om de teamleden te stimuleren om beter samen te werken en om hun onderlinge band te versterken. Bovendien is het een leuke en spannende manier om een dag door te brengen met collega's.

  Het is belangrijk dat de teamleden op elkaar kunnen vertrouwen en dat ze samenwerken om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Onze Partner

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.


Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.


Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!


Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.